Nu har jag äntligen kommit underfund.....

Nu verkar det här bli som en liten vana, skriva varannan dag.....men vi får se.

I söndags var vi iväg till Kolmården och vandrade, jag, frugan, Alvin, Tomas, Johanna, Edvin och Siri.
Toppen väder, blåste lite kallt, men skönt ändå.
Har ni funderat på att ta er dit så måste jag rekommendera Linbanan, en riktig "höjdare", vad so mvar helt otrolit var att det satt 3 björnar i samma träd :-)

Sen hem och bjöd in grannarna på en fika, hade en hel tårta kvar från Alvins födelsedags firande för 4:e gången den veckan :-), skönt att man inte är beroende av sötsaker.

Idag måndag, Nationaldagen så otroligt härligt upp och tränade för första gången på 1½ vecka.
Problem med nacken och ryggen, var hos naprapat tidigare i förra veckan. Nu har jag inte ont i knäna heller så nu kör vi på igen. Torsdag som kommer ska man upp å väga sig igen....ska bli kul, men tror inte opå samma resultat som tidigare, men hoppas på iallafall 3-4 kilo ner dom här två veckorna iallafall.

Nu har jag äntligen kommit underfund med hur man ska tillaga couscous provencale.. VIlket strul med överkokningar i micron det har varit.

Så har gjorde jag utan spill och översvämning i micron.....
1. 1 3/4 dels del. vatten, rör om och låt stå i ca 1 min i kallt vatten.
2. Kör micron i 1 min. vila under locket i ca 2 min. Kör igen i 1 min.
3. Rör om och låt vara i ca 4 min. under lock
4. Kör micron i 3, min 40 sek.
5. vila i ca 4 min, sen kan ni njuta.

Det här funkar för mig, hoppas inte ni haft samma strul som mig med tillagningen.
Har ni haft det prova det här så kanske det går bättre.

G´natt alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0